marktmenu, lunchmenu en à la carte

Elke middag en avond kan u genieten van het marktmenu. Het marktmenu kan geconsumeerd worden aan de prijs van 40 euro per persoon.

Naast het marktmenu, kan u ook genieten van het lunchmenu. Deze is elke middag beschikbaar aan de prijs van 25 euro per persoon.

Suggestiemenu Resto Comilfo Nieuwpoort
Suggestiemenu Resto Comilfo Nieuwpoort
Suggestiemenu Resto Comilfo Nieuwpoort
Suggestiemenu Resto Comilfo Nieuwpoort
Suggestiemenu Resto Comilfo Nieuwpoort
Suggestiemenu Resto Comilfo Nieuwpoort
Suggestiemenu Resto Comilfo Nieuwpoort
Suggestiemenu Resto Comilfo Nieuwpoort

Marktmenu

 

Tartaar van Noordzeekrab
citrus / mosterdzaadjes / bietjes
____

Roodbaarsfilet
risotto van erwt / ui / mousseline saus

____

IJssoufflé Grand Marnier

OF

Assortiment kazen "Kaasaffineurs van Tricht"
met zijn garnituur (suppl. € 8)

 

Prijs: 40 euro per persoon
 

Vanaf 2 augustus
Het marktmenu is zowel 's middags als ’s avonds verkrijgbaar

Lunchmenu

Tartaar van zalm
OF
Gegrild buikspek & witte worst - mosterd mayonaise
OF
Noedelsla - scampi - currydressing
OF
Brandade - ei 62°C
______

Scampi “ComilFo”
OF
Gegrilde rundstournedos met verse bearnaisesaus / fris slaatje / verse frieten
OF
Gerecht v/h moment
OF
Visje meunière gebakken / fris slaatje / verse frieten

______

Verwenkoffie of -thee

Prijs per persoon: 29 euro

Het lunchmenu is enkel ’s middags verkrijgbaar

A la carte

Voorgerechten

Langoustinestaartjes / lookboter
Tomaat garnaal met handgepelde grijze garnalen
Goujonettes van zeetong / wijngaardslakken / vandouvan
Huisbereide garnaalkroketten met handgepelde grijze garnalen
Noordzeekrab minuut gekookt 'Belle Vue'
Canadese kreeft minuut gekookt 'Belle Vue' (2 pers.)
3 variëteiten van oesters volgens marktaanvoer

Hoofdgerechten

Rundstartaar bereid in de zaal
Gebakken roggevleugel / sla mix / frieten
Tagliata di Manzo
Zeeuwse mosselen "ComilFo" / frieten
Gebakken pladijsfilet / spitskool / salieboter / aardappelpuree
Tomaat garnaal met handgepelde grijze garnalen / verse frieten
Zeebaars op z’n geheel gegaard onder zoutkorst - In zaal versneden (2 pers.)
Canadese kreeft (700-800 gr.)
De klassieke gebakken zeetong ( 2 stuks 4/1)
Ossenhaas (250-300g)
Vol-au-vent 'Royal'

Nagerechten

Pavlova / coulis van rode vruchten / merengue
Assortiment kazen "Kaasaffineurs Van Tricht" met zijn garnituur
Nagerecht van de chef
Crème brûlée "klassiek"
Dame Blanche 'ComilFo' met huisbereid ijs
Aardbei / pistache / witte chocolade / yoghurt

Kindergerechten

Kindersteak - Béarnaise - handgesneden frietjes
Gebakken kippenslierten - Champignon roomsaus - handgesneden frietjes
Huisgemaakte fishfingers - handgesneden frietjes
Gebakken slibtong - handgesneden frietjes

Restaurant Nieuwsbrief