marktmenu, lunchmenu en à la carte

Elke middag en avond kan u genieten van het marktmenu. Het marktmenu kan geconsumeerd worden aan de prijs van 40 euro per persoon.

Naast het marktmenu, kan u ook genieten van het lunchmenu. Deze is elke middag beschikbaar aan de prijs van 29 euro per persoon.

Suggestiemenu Resto Comilfo Nieuwpoort
Suggestiemenu Resto Comilfo Nieuwpoort
Suggestiemenu Resto Comilfo Nieuwpoort
Suggestiemenu Resto Comilfo Nieuwpoort
Suggestiemenu Resto Comilfo Nieuwpoort
Suggestiemenu Resto Comilfo Nieuwpoort
Suggestiemenu Resto Comilfo Nieuwpoort
Suggestiemenu Resto Comilfo Nieuwpoort

Marktmenu

 

Tataki van tonijn / mango / komkommer
____

Filet van roggevleugel
courgette / paprikacoulis / couscous

____

Carpaccio van ananas

OF

Assortiment kazen "Kaasaffineurs van Tricht"
met zijn garnituur (suppl. € 8)

 

Prijs: 45 euro per persoon
 

Vanaf 21 september
Het marktmenu is zowel 's middags als ’s avonds verkrijgbaar

Lunchmenu

Gebrande zalm / couscoussalade
OF
Panna cotta van geitenkaas / frisse salade toetsen
OF
Soepje van pompoen / kokos / madras curry
OF
Quiche Lorraine / mousseline
______

Scampi “ComilFo”
OF
Gegrilde rundstournedos met verse bearnaisesaus / fris slaatje / verse frieten
OF
Gerecht v/h moment
OF
Visje meunière gebakken / fris slaatje / verse frieten

______

Verwenkoffie of -thee

Prijs per persoon: 29 euro

Het lunchmenu is enkel ’s middags verkrijgbaar

A la carte

Voorgerechten

Gebakken rivierpaling / lookboter
Tomaat garnaal met handgepelde grijze garnalen
Gepocheerde tongfilet / garnalenbisque / prei
Risotto van champignon / secreto 07
Huisbereide garnaalkroketten met handgepelde grijze garnalen
Noordzeekrab minuut gekookt 'Belle Vue'
Canadese kreeft minuut gekookt 'Belle Vue' (2 pers.)
3 variëteiten van oesters volgens marktaanvoer

Hoofdgerechten

Gebakken koningsbaarsfilet / gekonfijte ui / Butternut
Gegrild lamskroontje / rode kool / maïs / Choronsaus / Darphin patatje
Zeeuwse mosselen "ComilFo" / frieten
Griet meunière / sla / frieten
Tomaat garnaal met handgepelde grijze garnalen / verse frieten
Zeebaars op z’n geheel gegaard onder zoutkorst - In zaal versneden (2 pers.)
Canadese kreeft (700-800 gr.)
De klassieke gebakken zeetong ( 2 stuks 4/1)
Ossenhaas (250-300g)
Vol-au-vent 'Royal'

Nagerechten

Crème brûlée "klassiek"
Dame Blanche 'ComilFo' met huisbereid ijs
Aardbei / pistache / witte chocolade / yoghurt
Pavlova / coulis van rode vruchten / merengue
Assortiment kazen "Kaasaffineurs Van Tricht" met zijn garnituur
Nagerecht van de chef

Kindergerechten

Gebakken slibtong - handgesneden frietjes
Kindersteak - Béarnaise - handgesneden frietjes
Gebakken kippenslierten - Champignon roomsaus - handgesneden frietjes
Huisgemaakte fishfingers - handgesneden frietjes

Restaurant Nieuwsbrief